Over ons

Welkom bij j&m occasions

J&M occasions is sinds 2008 een begrip. Uw online occasions dealer. Passie voor het vak, creativiteit, mee veranderen met de markt en in spelen op ontwikkelingen, dat is hoe J&M occasions een kleine garage in Alphen aan den Rijn heeft  laten groeien tot een autobedrijf van serieus formaat.

Met deze werkwijze hebben bedienen wij diverse lagen in de markt en heeft het daarmee een enorme hoeveelheid mensen uit geheel Nederland aan hun nieuwe auto geholpen. Wij verkopen aan particulieren en zakelijke relaties jonge en gebruikte occasions.

J&M occasions bestaat uit inkoop en verkoop van auto’s maar ernaast een groot team aan technische geleerde automonteurs die voor u klaarstaan. 
Wij streven naar 100% tevredenheid voor al onze klanten.

J&M occasions zorgt er dus voor dat alle aangeboden voertuigen tot in de puntjes gecontroleerd worden op basis van de volgende punten:  complete onderhoudshistorie, nationale autopas, instructieboekjes, reservesleutels en alle benodigde informatie die u nodig heb wanneer u wegrijdt.

Bent u benieuwd welke auto bij uw situatie past?
Neem dan altijd even telefonisch contact met ons op of contact ons via onze Chat en een van onze medewerkers zal u te woord staan. Dan weet u zeker of jou auto nog beschikbaar is en kunnen wij deze voor u klaar zetten. De koffie en thee staat voor u klaar.

Tot ziens

Open chat
Vragen?
Hallo!
Waarmee kan ik jou helpen?